2007-12-04

Inte idag heller...

Nä, ingen inspiration idag heller...
Fast idag har jag inte mått så bra... Får väl skylla på det *fniss* Var iaf till Panduro och shoppade lite, några papper, en mapp, 14 (!) valentinstämplar - ja, det var ett set som var nedsatt och då är det väl bara att handla? En snöstjärnestämpel, en påse med hjärt-öljetter + verktyg, en stämpeldyna, vitt embossingpulver.... När jag åkte dit var det dynan och embossen jag skulle ha.... Sen köpte jag albumark att stämpla på. Och när jag sen kom hem låg en traderavinst i brevlådan, med ytterligare lite små papper och dekorationer :)
Ulle, är du nöjd med redovisnigen nu? *fniss*Nu på kvällen har jag suttit och stämplat upp MASSOR av motiv på albumpapperen med nya stämpeln. Brukar embossa allt, men nu köpte jag en Brilliance Drop-dyna och då ska det ju inte behövas. Testade att måla ett motiv till en ask, och det gick bra :)
Fast det måste varit nå fel på linjalen, papperet blev för kort.... Men det skiiiiiter jag i!Är sååå nöjd med mina Penny Black-stämplar, suuuupersöta!!!

3 kommentarer:

..:::Ulle:::.. sa...

Ja, jag är nöjd med redovisningen! *s* Vad smidigt att kunna måla direkt då, utan att embossa. Får nog bli en brilliant då. Asken blev kanonfin och jag hade aldrig tänkt på att pappret varit för kort om du inte sagt nåt. :)

Malin E sa...

Kul att shoppa lite pyssel. =o) Har oxå handlat lite idag på nätet jag....inte för jag har råd men bad att få betala den 20:e sedan.Måste ha lite att montera stämplar på...fniss...
Har fixat ett nytt julkort jag, finns på bloggen.KUL att få pyssla lite, man skulle få mer tid för sånt!!!
Kramsi MAlin

Landstoken sa...

Min linjal brukar också visa fel *hi hi* men lite snett är också rakt, enligt en vän till mig.
Hälsningar
Helena